Egy családi ház kivitelezésénél, vagy felújításánál a műszaki ellenőrzés legalább annyira fontos feladat, mint a felelős műszaki vezetés! Társaságunk olyan műszaki ellenőrt biztosít a munkához, aki a jogszabályok és törvények ismeretén kívül jóval többet nyújthat Önnek. Még a munkálatok megkezdése előtt, az ALN műszaki ellenőre elkészíti a javaslatokat, technológiai lépéseket és utasításokat egyaránt.

Mit is jelent a műszaki ellenőrzés?

  • Elsősorban, és minden esetben felhívjuk a kedves ügyfeleink, megrendelőink figyelmét a buktatókra, és arra, hogy milyen ötletekkel, elképzelésekkel és igényekkel, kész építészeti programmal járuljon hozzá az építész tervező munkájához. Minderre azért van szükség, hogy a felesleges, meglepetésszerű kiadásokat el tudjuk kerülni, és költséghatékonyan tudjunk működni!
  • Jogi tanácsokat nyújtunk az adásvételi tevékenységhez, igény esetén pedig ügyvédet is javaslunk!
  • Az ügyfeleink számára elektromos-, gépész-, és/vagy építész tervezőt ajánlunk, vagy segítünk a kiválasztásában.
  • Mindenféle praktikus tanácsokkal látjuk el a megrendelőt, amivel bebiztosíthatja magát a legfontosabb kritériumok betartására (garancia, minőség, határidők, etc.)
  • Szakértelmünknek megfelelően a legoptimálisabb/legköltséghatékonyabb berendezéseket és építési rendszerek alkalmazását javasoljuk ügyfeleinknek.

Egy ház megépítése rettentő sok feladattal jár, ezért alaposan át kell gondolni, hogy kihez is fordul az ember segítségért.

Keressen fel minket, ha egy megbízható, precíz, több évtizedes szakértelemmel rendelkező műszaki ellenőrt keres! Így az építkezés/felújítás alatt rengeteg pénzt és időt spórolhat meg magának!