Társaságunk célja az, hogy kedves megrendelőinknek minőségi szolgáltatást nyújtsunk – akár családi házak tervezéséről, kivitelezéséről, felújításáról legyen szó, akár szakképzett, professzionális felelős műszaki vezetésről, műszaki ellenőrzésről van szó – mi mindenben segítjük ügyfeleinket!

De mi a helyzet a lakberendezéssel?

A lakberendező feladata, hogy egy adott belső teret – a megrendelő egyéni kérései és igénye által, és az ő szakmai tudása alapján – dekorálja. A lakberendező segíti az ügyfél által kitalált, megálmodott, harmonikus (minimál, extrém, luxus) otthon kialakítását. Célja az, hogy minél több ember olyan otthonnal rendelkezzen, amit megálmodtak, ahova öröm belépni!

Mi miben tudunk segíteni?

  • Akár családi házak kivitelezése után, akár egy felújításnál, igény szerint szívesen segítünk Önnek a lakberendezésben.
  • Segítünk abban, hogy milyen szín és stílus állna jól egy adott helységben. És mielőtt ezt megvalósítanánk, a megrendelőinknek lehetősége van arra, hogy a látványterveken előre is láthassa, hogyan mutatna egy kedvelt szín, vagy tapéta az Ön falán!
  • A lakberendezői látványtervek használatával nagyon egyszerűvé válik az, hogy ügyfeleink többféle elrendezést tudjon megtekinteni, így kiválasztva a számukra legideálisabbat. Ezáltal elkerülhető az, hogy egy rosszul megválasztott szín miatt újra kelljen festeni a falat. Ezen kívül lehetőség nyílik arra is, hogy ha Ön kinézett magának egy ülőgarnitúrát vagy egy szekrénysort, mielőtt megvásárolná, már azelőtt láthatja a lakásában a látványterven– mindezzel elkerülve a plusz kiadásokat és utánajárást.

Válasszon minket, mi segítünk Önnek!