A költségvetési kalkulátor célja, hogy Ön pontosan tudja az első lépéstől (a telekvásárlás és a családi ház tervezése) az utolsóig (kulcsátadás), pontosan mennyi kiadásra számíthat. Ügyfeleink tájékoztató jelleggel kiszámolhatják a leendő családi házának kivitelezési költségeit ezzel az egyszerűen használható költségvetési kalkulátorral. A kalkuláció egy átlagos felszereltségű házat vesz alapul!
A költségvetési kalkulátor által számított összeg az elektromos szerelés és a gépészet költségeit nem foglalja magában!

Ha a fenti összeg megközelítőleg megfelel az elképzeléseinek, akkor keressen fel minket bátran!

Mi az, amit mi nyújtunk Önnek?

  • Teljes körű építési szolgáltatás: mi teljesíteni tudjuk a családi ház építésének teljes folyamatát – családi házak tervezése és kivitelezése, segítségnyújtás a hitelkérelemben, felelős műszaki tervezésben és ellenőrzésben, a lakberendezésben, míg a költségvetési kalkulátorunkkal egyszerűen kiszámolhatja, hogy mennyi anyagi tőke szükséges a ház felépítéséhez.
  • Ütemezett kivitelezés: így kiadásai előre kalkulálhatóak lesznek. Mindehhez átalányárat is biztosítunk, ami garantálja Önnek, hogy nem kell többet fizetnie a megrendelt munkáért!
  • A megrendelőt bevonjuk az építészeti munkálatokba. A naprakész információk átadása fontos számunkra és az ügyfél számára is, így tudjuk biztosítani számára a megérdemelt nyugalmat – tudva azt, hogy mennyi feszültséggel és rohanással jár egy ház felépítése!
  • A költségvetési kalkulátort a legjobb tudásunk szerint állítottuk össze, viszont a feltüntetett árak előzetes költségbecslésként kezelendőek, tájékoztatási céllal készültek, és az árak nem tartalmazzák a 27%-os Általános Forgalmi Adót.