Weboldalunk elsődleges célja az, hogy szemléltessük az általunk véghezvitt precíz mérnöki munkákat, amin keresztül Ön kiválaszthatja az ízlésének megfelelőbbet. A családi ház tervezése egy nagy szakértelmet és figyelmet, valamint magas szintű tudást és professzionalistást igényel. Az emberek nagy többsége úgy dönt, hogy típusterv alapján készítteti el az álmai lakását. Vannak szerencsések, akik rögtön megtalálják a legmegfelelőbbet – mind külalakra, mind pedig a belső elrendezésre értve azt – és vannak, akik kisebb, nagyobb módosításokkal valósítják meg az elképzeléseiket.

Tudja azt, hogy az építési engedély beszerzéséhez a tervezéssel együtt körülbelül 3-4 hónap kell?

Vajon hitelkérelmét csak ezután fogadják be?

Ha a családi házát velünk tervezteti, a hitelkérelmét pedig nálunk intézi, biztos, hogy álmai otthona valósággá válik! Mi levesszük a válláról a családi házak tervezésével, kivitelezésével járó terheket!

Miért velünk?

  • Teljes körű, gyors ügyintézés a gondolattól a beköltözésig!
  • Mi meghallgatjuk az ügyfeleink egyedi igényeit és kéréseit!
  • Tőlünk nyugodtan kérhet segítséget! Természetesen fontosnak tartjuk a családi házak professzionális, hatékony tervezését is, de a legfontosabb mégiscsak az, hogy hova is kerül a ház pontosan. A telekkel kapcsolatos kérdéseivel is forduljon hozzánk bizalommal! Így tudunk gondoskodni arról, hogy Ön a legeslegjobb információhalmazzal rendelkezzen – tájolás, lejtés, beépíthetőség – mielőtt belekezd az építkezésbe!
  • Kivitelezési tevékenységünk során kialakult, megbízható alvállalkozói hálózattal dolgozunk együtt.
  • A munkák végzésében, mint felelős műszaki vezetőként foglalunk helyet, így egyfajta minőség biztosítási rendszer is kialakult.
  • A munkálatoktól függően, a mobilizálható létszám 100 főig terjed – attól függően, hogy a tevékenység mit igényel.
  • Az engedélyezési dokumentációjához lakberendezési tervet készítünk el Önnek ajándékba!

Társaságunk célja az, hogy egy kiváló minőségű családi házat tervezzen ügyfelei részére, amik harmonikusan illeszkednek bele a környezetükbe és magas színvonalat képviseljenek az építészetben!

Keressen fel minket bizalommal!